Vágólapra másolva!
Amíg a télen távozik a Wolfsburg labdarúgócsapatától a Barcelonától kölcsönkapott Alexander Hleb, addig a Bundesliga 14. helyén szerénykedő sztárcsapat két másik klasszist, a cseh Tomás Rosickyt, illetve a horvát Ivica Olicot szeretné megszerezni.

A német labdarúgó-bajnokság 14. helyén álló Wolfsburg szakvezetője, Felix Magath elárulta, szívesen látná csapatában januártól az Arsenal középpályását, Tomas Rosickyt, illetve a Bayern München csatárát, Ivica Olicot.

"Nem kérdés, Tomas jó játékos, néhány éve minden klub őt akarta megszerezni" - nyilatkozta az Arsenal sérülésből felépült cseh játékosáról a Bildnek. Rosicky 2006-ban a Dortmundból szerződött Londonba, ám a kevés játéklehetőség miatt szívesen váltana.

Ugyanez a gondja Olicnak is, a Bayern horvát válogatott csatára korábban jelezte, vagy kiharcolja a biztos helyét a listavezető kezdőcsapatában decemberig, vagy új klubot keres.

"Megértem őt, hiszen játszani akar. A nyáron ott lesz élete minden bizonnyal utolsó nagy versenyén, az Európa-bajnokságon, addig formába kell lendülnie" - mondta Magath.