Vágólapra másolva!
Arsene Wenger a játékvezető nyakába varrta, hogy az Arsenal két hajrában kapott gól miatt elbukta a Fulham elleni meccset, miután a bíró - a menedzser szerint a hazaiak nyomására - kiállította az egyik védőjét. A menedzser úgy véli, a bírók mostanában mindig az Arsenal kárára tévednek.

Az Arsenal a 85. percben még 1-0-ra vezetett a Fulham otthonában, és ha megnyerte volna a meccset, fellép Premier League dobogójára. Ehelyett azonban gólt kapott a 85. és a 92. percben is, így elveszette a meccset, és a Chelsea mögé szorult a tabellán.

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger a meccs után Lee Probert játékvezető nyakába varrta a vereséget. A menedzser feldúltan ecsetelte a bíró hibáit, elsőként azt, amikor egy szerinte ártalmatlan szabálytalanság után második sárgával kiállította Johan Djourout a 78. percben. Wenger a bíró erélytelenségének tudta be, hogy engedett a fulhames Kerim Freinek, aki vehemensen követelte a lapot a megmozdulás után. A francia azt állítja, tizenegy emberrel nem okozott volna gondot az eredmény megtartása, ám miután 48 órán belül másodszor kellett pályára lépniük, nem bírták el ezt a terhet.

Forrás: AFP/Olly Greenwood

Wenger ugyancsak számon kért a bírón egy szerinte százszázalékos, ám meg nem ítélt tizenegyest az első félidőből. A menedzser szerint a játékvezetők tendeciózusan sújtják a csapatát, mert ez volt a negyedik tiszta büntető, amelyet nem ítéltek meg az Arsenalnak.