Vágólapra másolva!
Elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az NB I-ben listavezető DVSC-TEVA labdarúgócsapata.

A pihenő utáni első nap, hétfőn reggel kilenc órakor volt a gyülekező a stadionnál, három légiós, Adamo Coulibaly, Selim Bouadla és Yannick Mbengono később csatlakozik a kerethez. Visszatért Eugene Salami, aki az őszi szezont Nyíregyházán töltötte kölcsönben, és a fiatal saját nevelésű védő, Ludánszki Bence is az első csapattal készül.

Jelenleg sérült játékosa nincs a Lokinak, Illés Gyula, Farkas Balázs és Szűcs István a téli szünetben is folyamatosan rehabilitációs edzéseket végzett, ennek köszönhetően mindhárman elkezdik az alapozást.

A keret egy része hétfőn délelőtt orvosi vizsgálaton vett részt, ezt követően a játékosok kimentek az erdőbe futni. Kondás Elemérrel hétfőn még nem találkozhattak Dombiék, ugyanis a Loki vezetőedzője pro licences továbbképzésen van a hét első két napján.

Kedden és szerdán egy-egy edzéssel folytatódik a Debrecen felkészülése, csütörtökön és pénteken a játékosok egy része Budapestre utazik, ahol speciális fizikai felmérésen vesznek részt, az itthon maradóknak edzést tart majd a szakmai stáb.

Forrás: dvsc.hu