Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázsnak el sem költöznie otthonról a klubcseréje után, mezszámát viszont nem tarthatja meg. Az Anzsival a tavaszi rajton esedékes rangadón nem készül semmiféle revánsra volt klubja ellen.

"Szeretnék játszani az Európa-ligában és a Baknokok Ligájában, ezért választottam a kék-fehér klubot" - fogalmazott szerződése aláírása után az Anzsitól igazolt magyar szélső az orosz klub hivatalos honlapján. A 25 éves középpályás ugyanakkor köszönetet mondott korább klubjának, hogy nyitott és együttműködő volt a transzfernél.

Dzsudzsákot arról is megkérdezték, melyik mezben fog játszani új együttesénél. Válaszában elmondta, hogy a PSV-nél és az Anzsinál is a 22-esben futbalozott, itt azonban elfogadja, hogy ez a szám Kurányinál marad, aki "nagy tiszteletnek örvendő játékos".

A magyar válogatott középpályása az MLSZ honlapjának is nyilatkozott, elárulta, a csapatnál a napokban közvéleménykutatást készítettek az érkezésével kapcsolatban. "A visszajelzések pozitívak voltak, úgy tudom, mindannyian örömmel fogadták a hírt, és úgy fogalmaztak, hogy nagy szükség van rám a csapatnál." Dzsudzsák elmondta, az élete nem igazán változik a klubcserével, hiszen ugyanott fog lakni Moszkvában, ahol eddig.

A Dinamo Moszkva a tavaszi szezont az Anzsi ellen kezdi meg, ám Dzsudzsák nem érzi, hogy bizonyítania kellene. "Nem haragban váltunk el, szó sincs arról, hogy bármiért is revánsot kellene vennem. Barátokkal fogok találkozni a pályán, büszke vagyok, hogy az Anzsi tavaly szerződtetett, és ha csak néhány hónapig is, de a klub játékosa lehettem."