Vágólapra másolva!
Paulo Sousa vezetőedző szerint a Videoton a magyar futball első számú tehetségét szerezte meg a 19 éves Kovács István személyében.

A Haladástól érkezett Kovács István szerdán csatlakozott a spanyolországi Marbellán edzőtáborozó címvédőhöz, majd aláírta a 2016. nyaráig szóló szerződését.

"Nagyon nagy öröm számomra, hogy az egyik legnagyobb fiatal magyar tehetség mostantól a mi labdarúgónk. De megkockáztatom, hogy jelenleg ő az első számú magyar tehetség" - nyilatkozta Paulo Sousa az új szerzeményről.

Kovács-gól a Pápa ellen:


A portugál vezetőedző hozzátette: a játékos biztosan nagy hasznára lesz a csapatnak, de csak ha a tehetségéhez, szorgalmához egy kis szerencse is párosul. "Akkor kétség sem férhet hozzá, hogy óriási karriert futhat be nem csak Magyarországon, hanem Európát tekintve is" - fogalmazott Sousa.

A középpályásnak Párizsban elvesztek a csomagai, és nagyon jólesett neki, hogy új csapattársai egyből felajánlották a segítségüket. Kovács a Vidi.hu-nak azt mondta: szeretne megfelelni a csapat és a saját elvárásainak is, és nagyon boldog, hogy a bajnokcsapathoz szerződött.