Vágólapra másolva!
A német labdarúgás az elmúlt időszakban sorban ontja a fiatal tehetségeket, akik közül az egyik legnagyobb reménységnek Julian Draxler számít. A Schalke 04 18 éves középpályását az Internazionale és az Arsenal is figyeli, de egyelőre inkább maradna Gelsenkirchenben.

Draxler egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Bundesligában, amivel minden idők negyedik legifjabb játékosa lett a német élvonalban. Gyorsan kiderült, hogy debütálása nem volt véletlen, hiszen másfél héttel később bombagólt szerzett a német kupában, azóta pedig alapemberré vált a Schalkéban, hiszen a jelenlegi szezonban 17 bajnokin szerepelt a 18-ból.

A nyáron meg is hosszabbították szerződését 2016-ig, azonban ez aligha lesz elég ahhoz, hogy megtartsák a tehetséget, akire máris felfigyeltek a sztárklubok. Draxler a minap a Sportbildnek elmondta: menedzsere szerint az Arsenal és az Internazionale is érdeklődik iránta, ami hatalmas örömmel tölti el. A korosztályos válogatott játékos ugyanakkor azt is elárulta, hogy egyelőre nem akarja elhagyni a Schalkét, hiszen még csak egy éve profi futballista.

További átigazolási hírek:
A Kaiserslautern leigazolta a szaúdi Al-Nasszr algáriai védőjét, Antar Jahiát. A Stuttgart a Hoffenheim bosnyák csatárával, Vedad Ibiseviccsel erősített. A CSZKA Moszkva brazil támadója, Vágner Love hazatért a Flamengóhoz. A Genoa szerb középpályása, Bosko Jankovic 2014-ig meghosszabbította szerződését. A Paris Saint-Germain eladta török csatárát, Mevlut Erdinget a Stade Rennes-nek. A Bayer Leverkusen kapusa, René Adler a nyáron valószínűleg a Hamburgba igazol.

www.global-soccer.eu