Vágólapra másolva!
Továbbra is bizonytalan Carlos Tévez sorsa, hiszen a Manchester City eddig egyetlen kérővel sem tudott megegyezni a támadó eladásáról. Eddig az Inter, a Milan és a Paris-Saint-Germain érdeklődött, de most a Liverpool is bejelentkezett az argentinért.

Tévez még 2011. szeptember 27-én nem volt hajlandó pályára lépni a Bayern München elleni BL-mérkőzésen csereként, ezért a klub megbüntette őt. A City szakvezetője, Roberto Mancini kijelentette, hogy amíg ő az edző, addig Tévez nem fog pályára lépni a csapatban, így a klubnak az lenne az érdeke, hogy eladja a játékost, azonban a vezetők nem szeretnék elkótyavetyélni a 35 millió fontra taksált támadót.

Így aztán a Milan és az Inter ajánlata sem felelt meg a manchesterieknek, és mint kiderült, a Liverpoolnak sem adták oda Tévezt. A 'Pool ráadásul nem csak pénzt kínált az argentinért, hanem Andy Carrollt ajánlotta fel cserealapként. Carroll tavaly januárban rekordösszegért - 35 millió fontért - érkezett az Anfieldre, de nem vált be, és máris megválnának tőle.

További átigazolási hírek:
Az angol People magazin információi szerint a Liverpool két játékost is igazolna a Bundesligából: a Dortmund paraguayi csatárát, Lucas Barriost, illetve a Werder Bremen középpályását, Markus Marint.

A Wolverhampton kölcsönvenné a Newcastle United dán csatárát, Peter Lövenkrandsot.

Az Everton holland védője, Johnny Heitinga iránt a Mallorca érdeklődik.

A Juventus szerb szélsőjét, Milos Kraszicot a Zenit venné kölcsön.

A világ- és Európa-bajnok spanyol balhátvéd, Joan Capdevila a Benficából visszatérhet Spanyolországba, mégpedig az Espanyolba.

www.global-soccer.eu