Vágólapra másolva!
Bár nem lépett pályára, civilben tiszteletét tette egykori játékostársa, Martín Palermo búcsúmérkőzésén Carlos Tévez, a Manchester City labdarúgócsapatának argentin támadója. A közönség őrjöngve fogadta, és arra csábította, térjen vissza hazájába.

Palermo búcsúmeccsére szombaton került sor Buenos Airesben, a La Bombonerában ötvenezer szurkoló várta a tavaly visszavonult csillag utolsó fellépését.

A Titánok becenévre keresztelt egyik csapat edzője Carlos Bianchi volt, ebben kapott helyet többek között, José Basualdo Oscar Córdoba és Roberto Abbondanzieri. Az ellenfél a Martín barátai (Amigos de Martín) nevet viselte, az Alfio Basile irányította csapatba bekerült Carlos Bossio, Roberto Ayala, Nicolás Gaitán, Iván Zamorano és Andrés "Guly" Guglielminpietro is.

A mérkőzést 3-2-re utóbbi együttes nyerte, Palermo is gólt szerzett, de rajta kívül még egy ünnepeltje akadt az összecsapásnak.

Az argentin fővárosba utazott ugyanis Carlos Tévez is, a Manchester City csillagát elképesztő üdvrivalgás fogadta. A Boca szurkolói a La Nación újság szerint azt kántálták neki: "Hagyd ott Angliát, gyere vissza ide!"