Társoldalunk:

Rehhagellel a kispadon próbál magához térni a Hertha

2012.02.18. 16:34

Az idény végéig Otto Rehhagel lesz a német labdarúgó-bajnokságban kiesés ellen küzdő Hertha BSC vezetőedzője - közölte szombaton a berlini klub menedzsere, Michael Preetz.

Félelem és kapkodás a Herthánál

"Otto Rehhagel igent mondott a felkérésünkre, hogy segítsen a mostani helyzetben, és a szezon hátralévő részében irányítsa a csapat felkészülését" - fogalmazott a klubvezető, hozzátéve: biztos abban, hogy jó döntést hoztak.

Rehhagel a tervek szerint vasárnap érkezik a német fővárosba, ahol a jövő héten már ő vezeti majd az együttes edzéseit. A Michael Skibbe menesztése után ideiglenes jelleggel kinevezett René Tretschok és Ante Covic trénerduó a jövőben a vezetőedzőt segíti.   

A 73 éves Rehhagel korábban német bajnokságot nyert a Werder Bremennel és a Kaiserslauternnel, 2004-ben pedig Európa-bajnoki címig vezette a görög válogatottat. Legutóbb 2000-ben dolgozott a Bundesligában, majd 2001-től 2010-ig a görög nemzeti együttes kispadján ült.

A Hertha jelenleg 15. helyen áll a 18 csapatos Bundesligában, az utóbbi tizenegy bajnokiján mindössze négy pontot gyűjtött.

KAPCSOLÓDÓ CIKK