Vágólapra másolva!
Forgács József, a REAC elnöke fiaként szerette Kutasi Róbertet, aki klubigazgatóként dolgozott a klubnál, és múlt csütörtökön követett el öngyilkosságot. Forgács hetek óta érezte, hogy valami nincs rendben Kutasival, megkérdezte tőle, benne van-e a fogadásicsalás-ügyben, de Kutasi azt felelte, nincs titka.

Forgács József azt mondja, hetek óta rossz érzés bújkált benne, Kutasi az elmúlt hetekben üveges szemmel nézett rá, mintha máshol járna.

"Megkérdeztem tőle, benne van-e ebben a mocskos fogadásicsalás-ügyben. A szemébe néztem, és azt mondtam neki, Robi, ha van titkod, mondd el. Velem lehetsz őszinte, én sohasem fordulok ellened, bármit is tettél. De újra meg újra kitért, valahová a semmibe nézett... Majd valami olyasmit suttogott, hogy elnök úr, nincs titkom" - nyilatkozta Forgács a Nemzeti Sportnak.

A REAC elnöke azt is elmondta, Kutasi emléke miatt sem hagyja abba a munkát, pedig úgy érzi, a bundával gyanúsított játékosai nemcsak becsapták, hanem szembeköpték, elárulták.

Felmerült olyan pletyka, hogy a bundaügy következő előállítottja egy másodosztályú fővárosi csapat vezetője lett volna, igaz, a rendőrség ezt nem erősítette meg, és Forgács azt mondta, megbocsátana Kutasinak, ha kiderülne, ő is érintve volt a bundaügyben, és ez is szerepet játszott abban, hogy öngyilkos lett.

"Akkor kezdődött ez az egész eldurvulni, amikor S. Balázst, a mi egykori futballistánkat már Eger-játékosként elvitték a rendőrök. Akkortól éreztem a Robin, hogy valami történt, hogy valami menthetetlenül megváltozott benne".