Vágólapra másolva!
Roberto Mancini 250 ezer fontra (kb. 86 millió forint) büntette Mario Balotellit, aki a Bolton elleni angol bajnoki előtt egy sztriptízbárban éjszakázott.

A 21 éves olasz csatárt hajnali 2 óra 45 perckor fotózták le, hogy kijön egy liverpooli bárból, másnap Bogdán Ádámékkal játszott a Manchester City, és bár Balotelli lőtt egy gólt a 2-0-s győzelemmel végződött meccsen, Mancini kétheti fizetése megvonásával büntette őt.

"Tudja, hogy hibázott, ezért pedig felelnie kell, egy profi focista a meccs előtt nem lézenghet a városban hajnal háromkor" - idézte az olasz edzőt a Daily Mail. "Fiatal még, de egy-két éven belül fontosabb lesz neki, hogy legyen egy nyugodt magánélete, hiszen csak akkor tud majd egyenletesen jól teljesíteni. Talán ha megnősülne, akkor lenyugodna."

Mancinit megkérdezték, hogy nincs-e már elege Balotelliből a sorozatos balhéi miatt, erre így válaszolt: "Nyugodt vagyok vele kapcsolatban. Ha nem úgy teljesít, ahogy elvárom, akkor a padra ültetem, ahogy tettem azt eddig is, az pedig neki sem jó, ezt ő is tudja."