Vágólapra másolva!
Robin van Persie iránt érdeklődik az AC Milan, a holland csatár ügynökei készek leülni tárgyalni az olasz csapattal.

Az idei szezonban eddig 32 gólt szerzett holland támadó iránt élénken érdeklődik a AC Milan és a Manchester City is - írja a Skysports.com.

Robin van Persie két ügynöke, Jeroen Hoogewerf és Cornelis Vos a Tuttomercatoweb.com szerint szívesen leülne a Milannal tárgyalni a 28 éves futballista átigazolásáról. "A Milan akarja Van Persie-t? Nagyon jó! Tárgyalhatunk róla" - nyilatkozta a játékos egyik képviselője.

A csatárt korábban a Manchester Cityvel is összeboronálták, amit Roberto Mancini, a Premier League-éllovas vezetőedzője megerősített, bár azt is elmondta, hogy véleménye szerint Van Persie - akinek 2013-ban jár le a szerződése - még maradni fog az Arsenalban.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xp9wre


Az Arsenal már régóta szeretné meghosszabbítani a játékos szerződését, a felek azonban egyelőre nem jutottak közös nevezőre.

Arsene Wenger csapata a Milannal találkozott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és az olaszországi 4-0-s hazai siker után a visszavágón a londoniak 3-0-ra diadalmaskodtak. A második félidőben Van Persie elpuskázott egy nagy helyzetet (a fenti videón 1:50-től látható), amellyel életben tarthatta volna csapata esélyeit.