Vágólapra másolva!
Bár már két góllal is vezetett, végül pontokat veszített a Debrecen a kiesés ellen küzdő Pápa ellen az NB I-ben. A továbbra is veretlen listavezető zsinórban négy győzelem után torpant meg.

NB I, 21. forduló:
DVSC-TEVA - Lombard Pápa Termál FC 2-2 (1-0)
Debrecen, 6000 néző
V: Becséri
DVSC: Novakovic - Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut - Szakály (Bódi 69.), Varga, Bouadla, Yannick (Meye 85.) - Kulcsár (Nikolic 24.), Coulibaly
Pápa: Szűcs L. - Nagy S., Balogh B., Tóth G., Németh M. - Arsic (Dóczi 80.), Gyömbér, Benko (Quintero 88.), Présinger - Lovrencsics, Inutile (Rodenbücher 71.)
gól: Kulcsár (6.), Coulibaly (50.), illetve Tóth G. (56.), Benko (67.)
sárga lap: Bouadla (44.), illetve Tóth G. (38.), Balogh B. (58.), Rodenbücher (75.)

A gyors hazai találatot követően visszaesett a debreceniek teljesítménye és inkább a Pápa volt veszélyes a kapura. A vendégeknél Benko hatalmas ziccert hibázott, nem sokkal a játékrész vége előtt.

Ugyanúgy kezdte a második félidőt a listavezető, mint az első felvonást. Ezúttal Coulibaly helyezett higgadtan a hálóba egy hidegvérű csel után. Nem sokkal később azonban szinte a semmiből szépített, majd egyenlített egy-egy fejessel a vendégcsapat.

A csereként beállt Bódi révén 11-est hibázó Debrecen mindent megtett a győzelemért az utolsó 20 percben, ám a szervezett pápai gárda taktikus játékkal pontot rabolt az Oláh Gábor utcai Stadionban, melyre korábban csak a Honvéd volt képes ebben a szezonban.