Vágólapra másolva!
A Vasas labdarúgócsapata a honlapján tudatta, hogy a továbbiakban nem tart igényt Takács Zoltán játékára. A védő a szombati Fradi elleni vereség után trágár hangnemben szidta Urbán Flórián vezetőedzőt a játékosok előtt.

"Amikor szombaton visszatértünk az Illovszky-stadionba, az öltözőben összegyűlt a csapat, és ott, a játékosok előtt Takács Zoltán minősíthetetlenül és trágár hangnemben becsmérelt engem" - nyilatkozta a Vasas honlapján Urbán Flórián.

Az eset után a klub úgy döntött, hogy nem foglalkoztatja tovább az újpesti kölcsönjátékost. Amíg nem születik döntés a jövőjével kapcsolatban, addig az NB III-as csapat edzéseit látogatja.

Urbán elmondta, Takáccsal megvitatták a viselkedését, és a labdarúgó elismerte a hibáját.

A vezetőedző a szombati Fradi elleni 1-0-s idegenbeli vereség után azt nyilatkozta, érdekes számára, hogy a tavasszal megítélt büntetőkből hármat az újpesti különítmény tagjai hoztak össze.

Urbán ugyanakkor nem látott öszefüggést a nyilatkozata és a konfliktus között. "A szombati mérkőzés után adott nyilatkozatomnak és a ma történteknek semmi közük egymáshoz."