Vágólapra másolva!
Az Everton elleni FA-kupa-elődöntőre készülő Liverpool visszahívta a Hull Citynek kölcsönadott Gulácsi Pétert, mivel a klub első és második kapusa, Pepe Reina és Alexander Doni is eltiltását tölti.

Kenny Dalglish először kölcsönvett volna a szintén a kerethez tartozó Brad Jones mellé egy tapasztaltabb kapust. A Premier League szabályai viszont csak akkor engednek kölcsönvenni újabb kapust, ha a többiek sérültek, így kerül vissza a Vörösökhöz a magyar kapus - írta a BBC.

A 21 éves Gulácsit egész szezonra kölcsönadta a Liverpool, de a térdsérülése után már nem szerezte vissza a helyét a Hull City kapujában, a mostani naptári évben még nem is védett. A Liverpoolban még sosem kapott lehetőséget az U20 vb-bronzérmes magyar kapus, akit a Hull előtt korábban már kölcsönadtak a Herefordnak, illetve a Tranmere-nek.

Reina a Newcastle United elleni bajnokin kapott hárommeccses eltiltást, míg Doni kedd este, a Blackburn Rovers ellen kapott piros lapot, a helyére beállt Jones kivédett egy büntetőt. Az ausztrál eddig csak három találkozón védett a Liverpoolban, mióta 2,3 millió fontért leigazolták 2010 augusztusában.