Vágólapra másolva!
Belga sajtóhírek szerint a Besiktas megvenné Juhász Rolandot, aki viszont korábban azt mondta, nem igazolna Törökországba.

"A török Besiktas 2,5 millió euróért megvásárolná Juhász Rolandot, az Anderlecht magyar középhátvédjét" - írja a Nemzeti Sport Online belga sajtóhírekre hivatkozva. Juhász 2005 óta játszik az Anderlechtben, amellyel idén negyedszerre lett bajnok.

Juhászt 2014 nyaráig köti szerződés a brüsszeli klubhoz. A 28 éves védő 2011-ben közel állt ahhoz, hogy a Glasgow Rangershöz igazoljon, ám az Anderlecht többször is elutasította a skótok ajánlatát. Juhász az elmúlt időszakban többször is kifejtette, hogy kipróbálná magát egy erősebb bajnokságban, és idény közben a klubjával is megegyezett, hogy "négymillió euróért biztosan, de akár még kevesebbért is" eligazolhat Brüsszelből.

Mindazonáltal kevés esély van arra, hogy Juhász a Besiktashoz igazoljon, ugyanis korábban azt mondta az [origo]-nak, hogy "nem terjeszkedne kelet felé". Egy német honlap áprilisban arról írt, hogy Juhászt a Bundesligában negyedik helyen végzett Mönchengladbach is megvásárolná.