Vágólapra másolva!
Az AS Roma cseh edzője szerint a Real Madrid vezetője középszerű edző, José Mourinho viszont állítása szerint azt sem tudja, ki az a Zdenek Zeman.

"Ki is ő? Meg kell néznem a Google-ban..." - vágott vissza José Mourinho az AS Roma irányításával nyáron megbízott Zdenek Zemannak, aki a héten egy interjúban arról beszélt, hogy a Real Madrid irányítója középszerű edző, akinek játékosait csak egy cél vezérli: megakadályozni, hogy az ellenfél futballozzon.

"Tiszteletben tartom mindenki véleményét, beleértve Zemant. De ki ő? Hol játszik?" - mondta minderről a portugál edző, aki állítása szerint nem tudta, hogy a cseh a Roma edzője. "Meg kell tudnom, mit nyert eddig. E pillanatban szabadságon vagyok, de van némi szabadidőm, és tájékozódni fogok a Google segítségével" - fejtegette. Mourinho így megtudhatja majd, hogy Zeman, mielőtt aláírt a Romához, a Pescaraval megnyerte a Serie B-t.

Mourinho a Football Italia szerint sokkal elismerőbben beszélt Prandelli olasz szövetségi kapitányról. Mint mondta, kollégája remekül játszó csapatot rakott össze, "ám óvatosnak kell lennie, mert Anglia csöndben bejutott a legjobb nyolc közé, és nagyon pragmatikus futballt játszik."