Vágólapra másolva!
Lassana Diarra az Anzsi Mahacskalához, Hulk a Zenithez igazolt, a PSG pedig lecsapott Gregory van der Wielre.

Az Anzsi Mahacskala négy évre leigazolta Lassana Diarrát a Real Madridtól. Az orosz klub eredetileg egy évre akarta kölcsönvenni a francia védekező középpályást, akivel végül hosszabb távon számolhat Guus Hiddink edző. Az Anzsi emellett megszerezte az Amkar Perm csatárát, Nikita Burmicovot.

Öt évre leigazolta a Porto brazil csatárát, Hulkot a Zenit Szentpétervár. Az orosz bajnok mintegy 50 millió eurót fizetett a játékosért. A 26 éves Hulk a 29-es mezt viseli majd Luciano Spalletti csapatában, amely hét forduló után vezeti a bajnokságot. A 13-szoros brazil válogatott 2008 óta játszott a Portóban, amellyel három bajnoki címet és egy UEFA-kupát nyert.

A Paris Saint-Germain megszerezte az Ajax jobbhátvédjét, Gregory van der Wielt. Idén nyáron Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva és Ezequiel Lavezzi került a klubhoz, amely Van der Wielt Carlo Ancelotti edző kifejezett kérésére igazolta le. A PSG hétvégén 2-1-re legyőzte a Lille-t, előtte azonban zsinórban háromszor ikszelt, így hat ponttal a Marseille mögött csak kilencedik a tabellán.