Vágólapra másolva!
A 2011. október 23-i QPR-Chelsea mérkőzést követően kirobbant Ferdinand-Terry ügy óta elmaradt a két csapat egymás közötti mérkőzése előtti kézfogás. A bíróság ugyan nem találta bűnösnek Terryt a rasszizmus vádjában, nem tudni, lesz a szombati bajnoki előtt parolázás vagy sem.

Nem tudni, ezúttal is elmarad-e a Premier Legaue-ben megszokott mérkőzés előtti kézfogás a Queens Park Rangers-Chelsea mérkőzés előtt. A két együttes között tavaly október óta feszült a viszony, akkor a QPR 1-0-ra nyert a mérkőzés kilenc emberrel befejező Chelsea ellen, és a hazaiak védője, Anton Ferdinand azt állította, a mérkőzésen John Terry rasszista kifejezésekkel illette.

Az ügy bíróság elé került, az azóta lejátszott két mérkőzésen pedig a felek nem fogtak kezet egymással.

Júliusban azonban a bíróság nem találta bűnösnek Terryt, a főbíró ítéletében "merőben valószínűtlennek" nevezte, hogy a 31 éves válogatott védő zaklatta volna Ferdinandot.

A Premier Legaue szóvivője a feszültség ellenére azt mondta, nem tervezik megszüntetni a mérkőzés előtti kézfogást. A szombati mérkőzésen lehet, a sérülés lesz a megoldás kulcsa: Anton Ferdinand a vállát, Terry a bokáját fájlalja, így kérdéses, egyáltalán pályára léphetnek-e.