Vágólapra másolva!
Edzőjük, José Mourinho szerint bizonyítottak a Real Madrid játékosai a Manchester City 3-2-es legyőzésével. Az angolok menedzsere, Roberto Mancini nem érti, miért bukott le Kompany Ronaldo góljánál.

Kétszer padlózott, mégis nyert a Real

Mourinho térden csúszva ünnepelt

Real Madrid - Manchester City 3-2 - élő közvetítés

A 85. percben még 2-1-es vesztésre állt, a következő öt percben viszont Benzema és Ronaldo góljával 3-2-re fordított a Real Madrid az első BL-fordulóban a Manchester City ellen. A spanyolok gyengén kezdték a bajnokságot, négy forduló alatt mindössze egyszer nyertek, így kulcsfontosságú volt számukra a győzelem.

"Ez remek, visszatért a csapatom DNS-e" - fogalmazott örömében kissé talányosan José Mourinho. "A játékosaim bebizonyították nekem, hogy képesek valódi profiként viselkedni és tisztelni a Real Madrid történelmét, ha akarják. Ez egy nagy győzelem egy nagy csapat ellen. Ugyanakkor nem érzek együtt a Manchester Cityvel. Akkor éreznék együtt velük, ha nem érdemeltük volna meg a győzelmet."

Ahogy Joe Hart, a City kapusa, úgy Roberto Mancini edző is úgy érezte, nem kaphattak volna ki 2-1-ről. "Nem akarom, hogy továbbra is így védekezzünk, mert nagy hibát követtünk el. 2-1-nél ugyanúgy előrébb kellett volna játszanunk, mint az egész második félidőben."

Mancini nem tudja, Vincent Kompany miért hajolt le Ronaldo gólja előtt: "Láttam a gólt, de erről Vinnyt kellene kérdezni. Általában nem csinál ilyet, de az alapvető hiba az volt, hogy túl mélyen visszahúzódtunk."