Vágólapra másolva!
A Manchester United elleni rangadón kiállított Liverpool-focista, Jonjo Shelvey összekapott Alex Fergusonnal, aki bocsánatkérésre szólította fel. A Liverpool edzője persze egészen mást látott a pályán, mint Ferguson.

Shelveyt kiállították a hétvégi meccsen, miután beleszállt Jonny Evansbe, az emberhátrányba került Liverpool ki is kapott 2-1-re. A húszéves Shelvey már az öltöző bejáratánál összekapott Fergusonnal, de később sem nyugodott, a Twitteren a következőt írta: "Elnézést kérek a szurkolóktól a kiállításom miatt, de egy ilyen fontos meccsen semmiképp nem fogom vissza magam. Sajnálom. Ugyancsak bocsánatot kérek Sir Alextől, de ahonnan én jövök, ott az emberek nem köpik be a másikat egy kiállítás kedvéért."

Ferguson persze jogosnak látta a fiatal liverpooli piros lapját, mint mondta, a bíró nem is ítélhetett mást, ezért bocsánatkérést várna Shelveytől. Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere szerint viszont nagyon is ítélhetett volna mást, úgy érzi járt volna egy piros a szintén nagy rössel érkező Evansnek is. Rodgers ezenkívül jogtalannak látta a MU-nak befújt büntetőt, viszont szerinte az ő csapatának járt volna egy Suárez buktatásáért.

Öt forduló után a Liverpool még nyeretlen és csak 18. a táblázaton, míg a MU 12 pontjával második a 13 pontos Chelsea mögött.