Vágólapra másolva!
A PSG vezetősége nem győzött magyarázkodni Zlatan Ibrahimovic nyilatkozata után, a svéd csatár ugyanis felvetette, szívesen visszatérne a Milanba, és ha az olasz klub bajban van, tudják, hol találják meg őt.

Ibrahimovic két év után hagyta el a Milant a nyáron - az elsőben bajnoki címhez segítette a klubot, amely a második idényben ezüstérmes lett, de a svéd csatár besöpörte a gólkirály címet -, és egyelőre új klubjában, a PSG-ben is pazar formában van, nyolc forduló alatt kilencszer volt eredményes.

Ibrahimovic múltkor még azt ecsetelte, hogy a katari pénzből megerősített PSG már jobb csapat, mint a nyáron brutális vérátömlesztésen áteső Milan, most azonban udvarolt egy sort az olasz csapatnak.

"Imádom a Milant, szerettem a klubnál lenni, ahol igazán otthon éreztem magam. Az ember gyakran nem megy vissza oda, ahonnan egyszer eljött, de a Milanról el tudom képzelni, hogy visszatérek, ez egy fantasztikus klub. Drukkolok nekik, hogy sikeresek legyenek, de ha segítségre van szükségük, tudják, hol találnak" - mondta a nem éppen klubhűségéről híres svéd.

Leonardo, a Milan korábbi játékosa és edzője. aki jelenleg a PSG sportigazgatója, igyekezett gyorsan lehűteni a kedélyeket, hogy Ibrahimovic igazából csak azt mondta, hogy tiszteli a Milant. "Tudom, hogy nagyon jól érezte magát Milánóban, de csak akkor fogja elhagyni a PSG-t, ha mindent megnyert a klubbal" . játszotta a diplomatát Leonardo.

Ibrahimovic jelenleg a svéd válogatott edzőtáborában készül a Feröer-szigetek és Németország elleni vb-selejtezőre.