Vágólapra másolva!
Cesc Fabregas megerősítette José Mourinho szavait, a Barcelona középpályása szerint Lionel Messi egy másik világból származik.

A 2-2-re végződött Barcelona-Real Madrid spanyol bajnokin Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szerezte a két csapat góljait, akkor José Mourinho, a Real vezetőedzője azt nyilatkozta, hogy ez a két játékos más bolygóról származik. A katalánok szombaton este egy fantasztikus meccsen 5-4-re verték idegenben a Deportivót, Messi három gólt lőtt, a meccs másik legjobbja Fabregas volt, aki a találkozó után csapattársát istenítette, és Mourinho véleményét osztotta.

Forrás: AFP/Lluis Gene

"Messi egy hosszú utazás után tért vissza hozzánk az argentin válogatottból, mégis vállalta a meccset. A fárasztó út egyáltalán nem látszott rajta, félelmetesen játszott, olyan, mintha tényleg egy másik világból jött volna" - nyilatkozta a spanyol középpályás.

Fabregasnak az előző edző, Josep Guardiola irányítása alatt nem ment a játék, mert nem azon a poszton szerepeltette, ahol ő a legjobban szeret és tud játszani, Tito Vilanova azonban egyre többet számít rá, és a Deportivo elleni találkozón eredeti posztján szerepelve fantasztikusan játszott.

"Nem az a fajta vagyok, aki feladja, keményen dolgoztam eddig is, a munkának pedig mindig megjön az eredménye. Gyerekkorom óta a csatárok mögött, középen játszottam, örülök, hogy Tito itt számít rám."

A Barcelona veretlenül vezeti a spanyol bajnokságot.