Vágólapra másolva!
Játékosai kitartását méltatta Tito Vilanova, a Barcelona edzője, miután a 94. percben szerzett góllal legyűrték a Celticet a Bajnokok Ligájában. A skótok trénere egyszerre csalódott és büszke.

Tökéletesen hajrázott a MU, kikapott a Chelsea

Hibátlan maradt a Barca a BL G csoportjában, miután kedd este Jordi Alba 94. percben lőtt góljával 2-1-re legyőzte a skót Celticet.

"Sokat elmond a játékosaimról, hogy a végsőkig nem adják fel" - nyilatkozta Vilanova edző. "Már mindent megnyertek, de mennek tovább előre."

"Hogy a végén szerencsénk lett volna? Inkább pechünk volt, hogy nem fejeztük be hamarabb a meccset" - utalt a tréner arra, hogy a katalánok 26-szor lőttek kapura, ebből 13-szor el is találták azt.

Mivel jelenleg Puyol és Piqué is sérült, a Barca egyik középső védője a mindössze 21 éves Marc Bartra volt, aki mindössze a kilencedik meccsét játszotta a Barca felnőtt csapatában.

"Egy hete mondták nekem, hogy Piqué nem lesz kész erre a meccsre. Azóta tudtam, hogy Bartra fog játszani. Nyáron vehettünk volna egy középső védőt, de azt mondtam a klubnak, hogy tartsuk meg őt."

Neil Lennon, a skótok edzője csalódottan, de büszkén nyilatkozott: "Mérhetetlenül büszke vagyok a játékosaimra, és nagyon sajnálom őket. Bátran fociztak, betartották, amit kértünk tőlük, még nagy nyomás alatt sem veszítették el a nyugalmukat."