Vágólapra másolva!
Apa lett Lionel Messi: a világ legjobbja címet már háromszor is elnyert labdarúgó és párja, Antonella Rocuzzo kisfia pénteken délután született meg egy barcelonai kórházban. Érdekes egybeesés, hogy Messi és nagy riválisa, Cristiano Ronaldo születésnapja között ugyanúgy 869 nap a különbség, mint a fiaik születése között eltelt idő.

A portugál szélső 1985. február 5-én született, míg az argentin támadó 1987. június 24-én. Ronaldo fia, Cristiano Ronaldo Jr. 2010. június 17-én jött világra, éppen 869 napja.

Forrás: AFP/Josep Lago
A barcelonai csapattárs Andrés Iniesta esküvőjén

A Thiago Messi Rocuzzónak elkeresztelt újszülött Messi első gyermeke. Az édesanyát reggel szállították be a szülészetre, és az FC Barcelona klasszis futballistája végig mellette maradt.

"Megszületett a kisfiam, ma én vagyok a világ legboldogabb embere. Köszönöm Istennek ezt az ajándékot, köszönöm a családomnak a támogatást. Mindenkit ölelek!" - hangzottak az újdonsült apa első szavai.

A spanyol hírügynökség jelentése szerint a pénteki edzést kihagyó Messi pályára lép a Celta Vigo elleni szombati bajnokin.