Vágólapra másolva!
Kettős emberelőnyben is csak nyögvenyelősen gyűjtötte be a három pontot a Haladás a vendég Újpest ellen a labdarúgó NB I-ben. Az utolsó percekben egygólos előnyben játszó hazaiakat saját táboruk kifütyülte, a kritikára Kenesei Krisztián góllal válaszolt.

NB I, 14. forduló:
Szombathelyi Haladás - Újpest FC 2-0 (0-0)
Szombathely, 2000 néző, v.: Andó-Szabó
Szombathelyi Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmics, Fehér Z., Búrány - Nagy D. (Szakály A., 79.), Simon Á. (Andorka, 74.), Nagy I. G., Iszlai, Radó - Ugrai (Kenesei, 71.)
Újpest FC: Balajcza - Szélesi (Zaris, 84.), Vermes, Chema Antón, Iandoli - Remili (Pollák, 66.), Vasiljevic, Kabát, Balogh B., Christ - Moraes (Simon K., 59.)
gólszerző: Iszlai (69., 11-esből), Kenesei (92.)
piros lap: Iandoli (63.), Christ (69.)
sárga lap: Simon Á. (72.), Andorka (87.), illetve Remili (29.) Iandoli (49., 63.)

Az Újpest kezdte jobban a meccset, de a Haladás később átvette az irányítást, és sorra dolgozta ki a lehetőségeket. A görcsös szombathelyiek azonban a jobbnál jobb helyzeteket is elpuskázták.

A második félidőben kettős emberhátrányba kerültek a vendégek, és ezt már kihasználták a zöld-fehérek, akik megérdemelten, de nehezen gyűjtötték be a három pontot.

A találkozó hajrájában az 1-0-s szombathelyi vezetés ellenére a hazai közönség füttyszóval és rigmussal is kifejezte elégedetlenségét, Kenesei Krisztián a 92. percben egy ziccer higgadt értékesítésével nyugtatta meg a kedélyeket.