Vágólapra másolva!
Verekedés miatt félbeszakadt a Diósgyőr-FTC öregfiúkmeccs a leukémiában szenvedő kapus, Rakaczki Bence megsegítésére rendezett focigálán, írja a Borsod Online.

A Diósgyőr-Fradi meccs az utolsó volt a minitornán, amelyen a Tatabánya is szerepelt. A záró meccsen a Fradi 6-5-re vezetett, amikor a Borsod Online beszámolója szerint Vincze Ottó rálökte a palánkra a diósgyőri Molnár Istvánt, aztán az ellentámadásnál a hazaiak sem maradtak adósok, így kezdődött a dulakodás a pályán.

Az egymásnak eső játékosokat nehezen sikerült csak szétválasztani, és végül a hátralévő percek lejátszása nélkül fejeződött be a meccs.

A tornán szereplő csapatokban huszonegy korábbi válogatott játékos lépett pályára, többek között Nyilasi Tibort, Détári Lajost, Ebedli Zoltánt, Lipcsei Pétert, Pintér Attilát, Vincze Ottót, Gelei Károlyt, Kiprich Józsefet és Vincze Istvánt láthatták az Érted Bence gálára a miskolci sportcsarnokba kilátogató nézők.

Vincze Ottó pénteken közleményt adott ki az esettel kapcsolatban: A tegnapi mérkőzés végén kialakult helyzettel kapcsolatban határozottan visszautasítom azokat az állításokat, amelyek szerint miattam kezdődött dulakodás. Mind a két csapat nagyon komolyan vette a meccset, ezért voltak keményebb összecsapások a játék során, de ezek nem lépték túl a megengedett szabályokat. A megjelent hírekkel ellentétben nem az én állítólagos "belépőm" után, hanem percekkel később alakult ki a sajnálatos feszültség a két csapat játékosai között.