Vágólapra másolva!
Massimiliano Allegri, az AC Milan vezetőedzője elismerte, hogy nem volt jogos a tizenegyes, amivel csapata legyőzte a Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnap esti rangadóján.

A Milan Robinho büntetőjével verte 1-0-ra az indiszponáltan játszó címvédőt, a tizenegyest azért adta meg a játékvezető, mert szerinte Mauricio Isla kezéhez ért a labda, ám a televíziós felvételeken jól látszott, hogy nem volt kezezés, és ezt a hazaiak mestere is elismerte.

"A pálya széléről úgy látszott, hogy jogos volt a büntető, de azóta megnéztem a visszajátszást, és tény, hogy nem volt tizenegyes. Ugyanakkor dicséret illeti a játékosaimat, hiszen csupán egy kapuralövést engedtünk a Juventusnak, míg nekünk volt négy-öt helyzetünk is, megérdemelten nyertünk" - nyilatkozta a meccs után Allegri.

Kollégája, az eltiltottt Antonio Contét helyettesítő Angelo Alessio egyetértett Allegrivel. "Nem tudom, mi történt volna, ha a játékvezető nem fújja be a büntetőt, de ettől függetlenül valami ma hiányzott a csapat játékából. Nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk, és ezt a Milan megbüntette."

A második vereségét elkönyvelő Juventus továbbra is vezeti a tabellát, míg az egyre jobb formába lendülő Milan feljött a nyolcadik helyre.

Az ominózus eset: