Vágólapra másolva!
A Sovsport.ru összegyűjtötte azokat a labdarúgókat, akik a korábbi sajtóértesülések alapján az Anzsi Mahacskalához igazolhatnak a téli átigazolási szezonban. Guus Hiddink vezetőedző főképp egy új csatárt szeretne, illetve egy középső védőt Christopher Samba mellé.

Hat Premier League-ben szereplő játékossal is hírbe hozták az Anzsit. Petr Cechért a Sovsport szerint 25 millió eurót sem sajnálna az Anzsi, ám a Chelsea-kapus érkezését nem tartja valószínűnek az orosz weboldal.

Több esély lehet a francia Florent Malouda érkezésére, aki most éppen sérült, ezért viszonylag olcsón, akár már 5,5 millióért megszerezhető lehet.

Ugyanennyit szánna Dzsudzsák Balázs exklubja a Chelsea-ben szereplő Frank Lampardra, aki jól keres Londonban, így nem valószínű, hogy váltana.

Az oldal szerint Kolo Touré (Manchester City) megszerzésére azért van jó esély, mert a 31 éves játékos számára csábító lehet, hogy Oroszországban sokkal több pénzt kereshet, mint Angliában.

Forrás: AFP/Ian Kington
Torrest (balra) és Lampardot (középen) is szívesen leigazolná az Anzsi

Az Anzsi hamarosan kivetheti majd a hálóját Demba Bára és Fernando Torresre is, a Newcastle-csatárért 15, a Chelsea-támadóért 35 millió erót ajánlanának az oroszok, legalábbis a Sovsport.ru szerint.

A középső védő pozíciójára három, kedvezőbb áron megszerezhető jelöltje is van Hiddinknek: Toby Alderweireld (Ajax), Douglas (Twente) és Chejkhou Kouyaté (Anderlecht).

Az Anzsi jelenleg második az orosz bajnokságban 41 ponttal, az élen a 43 pontos CSZKA Moszkva áll. A címvédő Zenit 38 ponttal csak harmadik.