Vágólapra másolva!
Iker Casillas részletesen elemezte egy interjúban a Real Madrid focistáinál kialakult kapcsolatrendszert, és tagadta a sajtó által megszellőztetett rossz kapcsolatát Cristiano Ronaldóval.

"Marcelo a csapat viccmestere, míg Özil nagyon szűkszavú, soha nem akar megszólalni" - idézte a kapust a Goal.com. "Eleinte még korholtam őt emiatt, és elneveztem Keszegnek. Sami Khedira ugyanez a típus, ezzel együtt Sergio Ramos sokat beszélget velük."

Casillas saját becenevét is elárulta: "A csapattársaim Dinnyének hívnak, miután a fejem aránytalanul nagy a testemhez képest."

A spanyol válogatott alapembere a csapat portugáljaira is kitért. "Cristiano Ronaldo, Pepe és Fabio Coentrao rengeteg időt tölt együtt. Nyilván együtt mozognak a portugál válogatott találkozóira, de amikor visszajönnek Madridba, akkor is olyan, mintha össze lennének nőve."

Casillas a Ronaldóval való kapcsolatára is kitért, és tagadta a köztük levő konfliktust. "Akár még nyaralni is elmennék vele, és persze a költségeket is állnám."