Vágólapra másolva!
Lapértesülés szerint ismét szerződtetné David Beckhamet az AC Milan labdarúgócsapata, és akár Kaká is visszatérhet az olasz klubhoz.

A Gazzetta dello Sport szerdán arról írt, hogy a Milan már el is kezdte a tárgyalásokat a 37 éves angol futballistával, aki 2009-ben és 2010-ben rövid ideig kölcsönben a csapat tagja volt, amíg az észak-amerikai liga (MLS) bajnoksága szünetelt. Más olasz hírforrások azt is írták, hogy Massimiliano Allegri vezetőedző nemet mondott Beckham érkezésére.

A 115-szörös válogatott középpályás 2007 óta a Los Angeles Galaxy együttesében szerepelt, a kaliforniai csapattal tavaly és tavalyelőtt is bajnok lett. Bár marasztalták, novemberben bejelentette, hogy az idény végén távozik, de hangsúlyozta, hogy még nem szeretné abbahagyni a labdarúgást.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacae

Közben a Real Madridnál hajlandóak akár ingyen is elengedni Kakát, csak ne kelljen állni az igen magas évi fizetését, a Milant pedig így érdekelné a dolog, és szívesen visszaköltöztetné a 30 éves brazil irányítót Milánóba. A két hír már csak azért is érdekes, mert a klubnál egyértelműen kijelentették, hogy csak fiatalokat igazolnak a jövőben.