Vágólapra másolva!
Február 23-án, a Hamburg elleni mérkőzésen egy büntetőrúgás közben sérült meg Huszti Szabolcs, a Hannover labdarúgója, akinek elszakadt combhajlító izmát meg is kellett műteni. A középpályás a Bildnek nyilatkozva elmondta, egyelőre felesége segítségére szorul, nem hiszi, hogy ebben a szezonban pályára tud lépni és számára csak két klub létezik, a Hannover és a Ferencváros.

"Jól érzem magam, nincs már fájdalom, de csak mankóval tudok járni, és feleségem segítségére szorulok" - nyilatkozta a Bildnek a február 23-i, Hamburg elleni bajnokin izomszakadást szenvedő Huszti Szabolcs.

"Az orvosok szerint hat-nyolc hét lesz a felépülési idő, ha minden jól megy. Ha tudok, akkor szeretnék játszani két-három mérkőzést a szezonban, de nem hiszem, hogy ez bekövetkezik" - mondta.

A szélső elégedett a szezonbeli teljesítményével, azt mondta, örül, hogy bebizonyíthatta ismét, hogy három éve és most is jó üzletet csinált a Hannover a szerződtetésével.

"Jó érzés itt lenni és játszani. Kevesebbet keresek, mint Szentpéterváron, de mindenképpen meg akartam mutatni, hogy még mindig jó játékos vagyok. Nekem ez a klub sokat jelent. Korábban sohasem csókolgattam a mezemen a Metz vagy a Zenit címerét, ez csak a Ferencvárosnak és a Hannovernek jár. És ez nem show, nem színház."