Vágólapra másolva!
Wojciech Szczesny apja keményen kritizálta a fiát az Arsenalból kihagyó Arsene Wengert. A lengyel kapus elhatárolódott apja szavaitól.

"Wenger játszott a fiatal focista egészségével, és Wojciech ebbe bolond módon belement" - idézte az Independent a kapus apját, aki szerint az edző bűnbakot csinált fiából, amikor el sem vitte el a Bayern elleni BL-visszavágóra, majd a Swansea elleni PL-meccsen is csak a kispadra ültette.

A korábbi lengyel válogatott elismerte fia formahanyatlását, de ezt azzal magyarázta, hogy Wenger korábban többször is úgy állította be a kapuba, hogy még nem épült fel teljesen.

Szczesny közleményben kért bocsánatot apja szavaiért. "Szeretném világossá tenni, hogy ez nem az én véleményem volt, és bár tisztelem a nézeteit, nem értek velük egyet, és tiszteletlennek tartom az általam szeretett klubbal szemben. Hét éve vagyok a klubnál, és mindig is úgy éreztem, hogy nagy támogatást kapok a menedzsertől és a szurkolóktól, és teljes erővel dolgozom azon, hogy újra hozni tudjam a legjobbamat."