Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal kiesik a görög élvonalból az AEK Athén labdarúgócsapata, amely vasárnap sorsdöntő mérkőzést vívott az azonos pontszámmal rendelkező Panthrakikosz ellen. Ám a mérkőzés nem fejeződhetett be, a hazai szurkolók egy része a pályára özönlött és megkergette az egykori kedvenceket.

Amennyiben a Görög Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága úgy dönt, hogy pluszpontokat levon a szurkolók pályára özönlése miatt, úgy az utolsó forduló előtt biztosan kiesik az AEK Athén labdarúgócsapata a görög élvonalból.

A szebb időket is megélt fővárosi klub az utolsó előtti helyen állva fogadta az azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbséggel előtte álló Panthrakikosz együttesét.

A vendégek a 87. percben egy öngóllal vezetést szereztek, akkor a hazai szurkolók egy része a pályára tódult, és megkergette a játékosokat.

http://www.youtube.com/embed/KTmzpO-bp0o


A mérkőzés három pontját minden bizonnyal a Panthrakikosz kapja majd meg, így előnye az utolsó forduló előtt három pontra nő, de várhatóan a fegyelmi bizottság még pontlevonással is sújtja az AEK csapatát, ami megpecsételi a sorsát.