Vágólapra másolva!
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Celtic labdarúgócsapatának edzője, Neil Lennon, aki mérkőzés közben csúnya szavakkal illette a St Mirren játékosát, Jim Goodwint.

A pálya szélén elhelyezett televíziós mikrofonok okozták Neil Lennon vesztét, a Celtic edzője a március 31-i, St. Mirren elleni idegenbeli bajnokin egy kemény belépő után trágár szavakkal illette a hazaiak középpályását, Jim Goodwint. (A felvétel tanulsága szerint azt kiabálta: "Szép volt Jim, te egy kibaszott kemény ember vagy, mi?")

http://www.youtube.com/embed/jmNTeIUS4EA


A skót Premier League fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta a magáról megfeledkezett szakembert, aki azzal védekezett, hogy nem vette észre a mikrofonokat, így tisztességtelennek tartja, ha emiatt eltiltást kap.

"El sem tudod képzelni, mit mondasz a mérkőzés hevében, a mikrofon meg felveszi és élőben közvetíti a tévében" - dühöngött.

A szakember megosztó személyiség, többször kapott már eltiltást heves vérmérséklete miatt. szólalkozott már össze játékvezetővel, az ellenfél pályaedzőjével, de volt már olyan is, hogy egy Hearts-szurkoló megtámadta izgága viselkedése miatt.