Vágólapra másolva!
A Ferencváros hiába dolgozott ki több helyzetet a Diósgyőr otthonában az NB I-ben, végül 2-2-es döntetlenre végzett.

NB I, 24. forduló:
DVTK - FTC 2-2 (1-2)
gól
: Seydi (13., 74.), ill. Jenner (7.), Gyömbér (44.)
Diósgyőr, 10 000 néző
v.: Solymosi
DVTK: Ribánszki - Vági, Vadász (Hanek, 63.), Kádár, Gohér - Gosztonyi (Seydi, 5.), Fernando, Tisza, Elek Á., Luque (Takács, 57.) - Rudolf
FTC: Jova - Alempijevic (Martinus, 79.), Gyömbér, Besic, Sváb (Peric, 87.) - Somália, Józsi, Leonardo, Cukic (Aborah, 35.), Jenner - Böde
gól: Seydi (13., 73.), illetve Jenner (7.), Gyömbér (44.)
sárga lap: Gohér (69.), Vági (82.), illetve Alempijevic (12.), Cukic (19.), Jenner (22.), Sváb (31.), Böde (70.), Leonardo (78.)

A hazaiaknál Szentes Lázár a hétközben lemondott posztjáról, helyette Kovac Zoltán irányított megbízott vezetőedzőként.

A diósgyőriek számára rendkívül rosszul kezdődött a mérkőzés, ugyanis az ötödik percben Gosztonyi Andrást bokatörés miatt le kellett cserélni, két perccel később pedig gólt is kaptak, Jenner talált be közelről.


A Ferencváros többet birtokolta a labdát, de a DVTK lelkesen és harcos felfogásban futballozott, és ennek eredményeként gyorsan egyenlített. A félidő hajrájában szöglet után, egy védelmi kihagyást kihasználva másodszor is megszerezték a vezetést a vendégek.

A szünet után jobbára az történt a pályán, amit az FTC akart, a hazaiak teljesen veszélytelenné váltak. A fővárosiak lényegesen többet birtokolták a labdát, veszélyesebbek voltak, de kihagyták a helyzeteket, és túlságos korán elhitték, hogy megvan a győzelem. A Diósgyőr egy cselesen végrehajtott szabadrúgás után egyenlített, és ezzel megmentett egy pontot.