Vágólapra másolva!
Amennyiben este a Manchester United legyőzi az Aston Villa csapatát, úgy története 20. angol bajnoki címét ünnepelheti. A címvédő Manchester City edzője, Roberto Mancini már vasárnap este, a Tottenham elleni vereség után gratulált a városi riválisnak.

"Meg akartuk nyerni a bajnokságot, de a mostani vereség után csak annyit mondhatok, gratulálok" - nyilatkozta Roberto Mancini, a Manchester City edzője, miután csapata vasárnap 3-1-re kikapott a Tottenhamtől.

"Ha otthon leszek este, megnézem a Manchester United-AstonVilla mérkőzést, miért ne? Riválisunk nem jobb csapat, de megérdemli a bajnoki címet. Sok mérkőzést nyert zsinórban, és sokkal jobb volt a hozzáállása a tavalyi elbukott aranyérem után."

Mancini azt mondta, nagyon meglepődött, hogy hiába vezetett csapata 75 percen át, végül simán kikapott. De hozzátette, se a vereség, se az elvesztett bajnoki cím miatt nem fog magyarázkodni Kaldun Al Mubarak klubelnök előtt. "Nem kell leülnünk beszélgetni, hiszen állandó kapcsolatban vagyunk. Nem vagyok boldog, mert szerettem volna megvédeni a címünket. De van még egy másik lehetőség előttünk, fontos, hogy megnyerjük az FA-kupát."

A Wigan elleni FA-kupa-döntőre május 11-én kerül sor a Wembleyben.