Vágólapra másolva!
Öt gólt lőtt a Tolna-Híd SC NB III-as bajnokin Sibalin Dániel, a vendégek csatára, akinek az egyik korábbi klubjánál a Chelsea-ben focizó Demba Ba volt a cseréje.

A labdarúgó NB III Dráva csoportjának 17. fordulójában a Híd Tolnán nyert 5-2-re úgy, hogy Sibalin szerezte a csapata összes gólját, írta a Bacskiskunfoci.hu.

Sibalin itthon játszott az NB I-es Sopronban, az NB II-ben több csapatban is, valamint Cipruson, Máltán, Görögországban és Franciaországban. Az utóbbi helyen, az FC Rouenben többször is bejött helyette csereként a még igen fiatal, az ifiből felkerült Demba Ba, aki manapság a Chelsea csatára.

"Nagyon örülök az öt gólomnak, rám is fért, mert a múlt héten is jól ment, de a Komló ellen valahogy nem sikerült betalálnom. A negyedik gól volt a legszebb, amikor Trucz Zsolt indított, majd kiszorított helyzetből átemeltem a kapus felett a labdát. Megpróbálunk megnyerni minden meccset, és bennmaradni, de azt előre nem lehet tudni, sikerül-e. Talán van még bennem egy-két év akár magasabb ligában is" - nyilatkozta Sibalin.

NB III, Dráva csoport, 17. forduló:
Tolna-Híd SC 2-5 (0-3)
gól:
Szabolcska (59.), Csende (67.), ill. Sibalin (6., 26., 28., 76., 92.).