Vágólapra másolva!
Franz Beckenbauer szerint Mario Götze megszerzésével a Bayern München felbosszantotta a Dortmundot, és a két klub akár ellenséggé is válhat Robert Lewandowski átigazolása miatt.

A bajor klub tiszteletbeli elnöke a Sport Bildnek adott interjúban utalt arra, hogy a bajnok együttes Mario Gomez, Mario Mandzukic és Claudio Pizarro személyében három remek csatárral is rendelkezik, ezért nem feltétlenül kell leigazolniuk Lewandowskit.

Ugyanakkor hozzáfűzte: "Természetesen ha meg lehet szerezni, akkor meg is kell, ez világos."

A Bayern már leigazolta a Borussiától a nyártól rendelkezésre álló Mario Götzét, amellyel Beckenbauer szerint egy kicsit felbosszantotta a Dortmundot, s úgy véli, hogy ha Lewandowskit is elveszik, akkor ellenséges viszony alakulhat ki, s ez nem biztos, hogy bárkinek jót tenne.

Mindkét német csapat jó eséllyel pályázik arra, hogy bejusson a Bajnokok Ligája döntőjébe. A Dortmund kedden este 4-1-es előnye birtokában lép pályára Real Madrid vendégeként, a Bayern München pedig szerdán szerepel a Barcelona otthonában úgy, hogy a múlt heti első meccsen 4-0-ra nyert. A dortmundiak mind a négy gólját a lengyel Lewandowski szerezte a Real ellen.