Vágólapra másolva!
Szezon végén távozik a Bayern München labdarúgócsapatának kispadjáról Jupp Heynckes, akinek helyét az egykori Barcelona-sikeredző, Pep Guardiola veszi át. Az ESPN hét elején még azt írta, a német szakember a Camp Nouban köthet ki, míg a szerdai BL-elődöntő után a spanyol lapok arról kérdezték, igaz-e, hogy a Real Madridhoz tart. Heynckes tagadta a pletykákat.

Senki sem kereste meg a Real Madridtól, állítja Jupp Heynckes, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője, akit a Barcelona elleni, szerdai 3-0-s BL-elődöntő-visszavágó után a spanyol újságírók faggattak.

A szakemberrel nyáron nem hosszabbít a Bayern München, az ESPN néhány napja arról faggatta, igaz-e, hogy esetleg Barcelonában folytatja, de a szakember a tagadta a híresztelést.

De cáfolta a Marca értesülését is, miszerint a Chelsea-be tartó José Mourinho helyét venné át a Real Madridnál. "Nem lépett kapcsolatba velem a Real Madrid. Május 9-én 68 éves leszek, nekem már egy kis szünetre is gondolnom kellene" - jegyezte meg.

Spanyol források szerint azonban nem elképzelhetetlen a Primera Divisiónba való visszatérés, a célpont az a Bilbao is lehet, ahol Heynckes 1992 és 94, majd 2001 és 2003 között is dolgozott.