Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint bombaüzletet kötött a Bajnokok Ligája-döntős Bayern München, amely leigazolja Neymart, a brazilok 21 éves futballcsillagát világrekordnak számító 86 millió fontért (közel 30 milliárd forint).

A Goal.com és több német weboldal is Vicente Cascionra, a dél-amerikai támadó jelenlegi klubja, a Santos korábbi alelnökére hivatkozva számolt be a hírről. A 70 éves Cascione elmondta, biztos információja van arról, hogy Neymar már aláírt a bajor klubhoz, és augusztusban csatlakozik az együtteshez.

"Első kézből kaptam az információt, a hír igaz, Neymar aláírt a Bayernhez. Az üzlet megköttetett" - írta Cascione a saját blogján.

Forrás: Red Bull
A freestyle-világbajnok Szász Kitti is trükközött már vele

"Ez nem találgatás, az információ megcáfolhatatlan. Idén augusztustól Neymar a Bayern kerettagja lesz. Ez azt jelenti, hogy nem Spanyolországba, nem a Barcelonához vagy a Real Madridhoz igazol, hanem Németországba" - folytatta a volt alelnök.

Markus Hörwick, a müncheni sajtórészleg vezetője tagadta a Neymar-blogbejegyzésben állítottakat: "Ez abszolút hülyeség. Egyáltalán nincs szó ilyenről."

Több angol lap arról írt, hogy a Bayern állítólag világrekordnak számító 86 millió fontot, azaz körülbelül 30 milliárd forintnak megfelelő összeget fizet az extravagáns külsejéről és ördöngös cseleiről ismert Puskás-díjas csatárért.

Egy német sportoldal látogatóit arról kérdezték, kell-e Neymar a Bayernbe. A látogatók 54 százaléka szerint igen, 24 százalékuk szerint nem, 22 százaléknyian pedig arra klikkeltek, hogy nekik mindegy.