Garami élete végéig az MTK-nál maradhat

2013.06.13. 14:21

Újabb évvel meghosszabbították Garami József vezetőedző szerződését az MTK Budapest labdarúgócsapatánál, de Domonyai László klubigazgató szerint a szakember életfogytig plusz két évet marad a Hungária körúton.

"Garami József teljesítménye magáért beszél, csodálatos munkát végzett a fiatalokkal, ismét hat-hét újoncot épített be zökkenőmentesen az akadémiánkról. Nyártól ismételten ez lesz a feladata, miután megújítottuk vele a mindig egy évre szóló újabb szerződését. Poénosan mondva az MTK-kispad a számára életfogytig plusz két évig foglalt" - mondta Domonyai a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában.

A klubvezető arról is beszélt, örömmel fogadták, hogy Kanta József ismét válogatott lett, illetve nagyon büszke a csapat Fair Play-díjára, amely szerinte "Garami Józsi bácsi pedagógiáját és az agárdi akadémisták eleganciáját mutatja".

A nyári átigazolási időszakról elmondta, lesznek távozóik, Zsidai László sok ajánlatot kapott, de másokat is csábítanak. Hozzátette, ennek ellenére erős marad az MTK jövőre is. A klub elsőszámú kiszemeltje a Pécsen futballozó Szatmári Lóránd.

Ajánlataink