Vágólapra másolva!
Lehet, hogy beletörik a bicskája, de nagyon fogadkozik Tomislav Sivic, a Diósgyőr labdarúgócsapatának új edzője, hogy kihozza leendő tanítványaiból a legjobbat a következő szezonban. A szerb mester nagyobb akaratot és agresszívabb focit ígér.

Szűkös létszámban, mindössze tizenegy fővel és két új edzővel kezdte meg a felkészülést a 2013-14-es évadra a Diósgyőr labdarúgócsapata.

"Az első hét egy bevezető hét, amikor szeretném közelebbről is megismerni a keret jelenlegi tagjait és kipróbálni néhány új játékost is. Jövő hétfőn kezdődik az igazi alapozás, kemény munka lesz, bízom benne, addigra bővebb lesz a keret. Jövő szombaton játsszuk az első edzőmérkőzést, ellenfelünk a Debrecen lesz" - nyilatkozta a klub honlapján Tomislav Sivic az első edzést követően.

A szerb szakember - aki két honfitársával, az előrléti edző Srdjan Zirojevicsel és Vladimir Radenkovic másodoedzővel erősítette meg a stábot - a Borsod Online-nak már keményebben fogalmazott.

"Egy nap alatt nem ígérhetek csodát, de az biztos, hogy agresszívebb focit fogunk mutatni, mint eddig, több lesz a sprint és nagyobb lesz az akarat. Bevallom, nem tetszett, amit láttam a csapatról, a csapattól, nem létezik, hogy az elmúlt négy diósgyőri edzőből senki sem volt jó. Benne van a pakliban, hogy beletörik az én bicskám is, lehet próbálkozni, ha egyesek úgy gondolják. Én az általam elképzelt munkával a játékosoknak akarok segíteni, akikben nagyon hiszek. Nekem ne mondja senki, hogy Rudolf nem Magyarország egyik legjobb csatára, hogy Elek nem válogatott szintű, hogy Tisza vagy Gosztonyi nem képes többre!" - mondta.

Sivic elmondta, hogy nagyon szeretné, ha Lencse Lászlót sikerülne szerződtetni, de várnak még egy spanyol és két brazil labdarúgót is próbajátékra.