Vágólapra másolva!
Szima Gábor, a Debrecen labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa szerint elképzelhető, hogy a gólkirály Adamo Coulibaly mégis marad. Varga József Angliában van, és várhatóan kedden aláír a Middlesbrough-hoz.

A Hajdú Online kérdésére Szima Gábor elmondta, Dajan Simac biztosan távozik a csapattól, mert igényeit a klub nem tartotta elfogadhatónak. Hasonló helyzetben van Luis Ramos is, aki viszont lehet, hogy a tavalyi feltételekkel mégis marad.

"Adamo Coulibaly szerdán érkezik vissza Debrecenbe, ezt követően két napon belül eldől a sorsa. Reális esélyt látok rá, hogy a DVSC-ben folytatja pályafutását. Varga József vasárnap utazik Angliába orvosi vizsgálatra, nagy valószínűséggel kedden aláírja az egy esztendőre szóló kölcsönszerződését a Middlesbroughnál. Józsi nagyon szeretne külföldre igazolni, nem tehetjük meg, hogy nem engedjük el. Eddig Zsidai László és két fiatal labdarúgó Horváth Zoltán és Króner Martin érkezett a klubhoz" - nyilatkozta Szima.

Varga József Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Debrecen labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa a következő szezonban bajnoki aranyat vár csapatától, míg az Európa Ligában úgy véli, jogos elvárás lehet, hogy a két, kiemeltként megvívott selejtezőkörben túljusson ellenfelén.

"Ahhoz, hogy csatlakozzunk az európai középmezőnyhöz a költségvetésünket minimum 10-15 millió euróra kell feltornáznunk" - tette hozzá, és egyben cáfolta azt a hírt, hogy bármilyen külföldi befektetőnek eladná a klubot.