Vágólapra másolva!
Péntek délelőtt megállapodást kötött egymással a Ferencvárosi Torna Club, valamint a valenciai székhelyű, a Real Madriddal is kapcsolatban álló Kovacsport Agency. Az együttműködést Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, valamint a spanyol cég képviselője, Daniel Roberto Batllés Ferrando látta el kézjegyével - adta hírül a Fradi.hu.

"Nagyon fontosnak tartom, hogy a klub tovább építse nemzetközi kapcsolatait" – fogalmazott Orosz Pál. "Ez a megállapodás nagyban segít nekünk abban, hogy részletes rálátásunk legyen a spanyol piacra. A mai megbeszélések végén konkrét nevek is szóba kerültek azokat a posztokat illetően, ahová jelenleg játékosokat keresünk. Ezek a labdarúgók jelenleg a Kovacsport Agency nagynevű partnercsapataiban futballoznak."

"A Kovacsport Agency erős magyar gyökerekkel rendelkezik" – mondta a Fradi-hu.nak Daniel Roberto Batllés Ferrando, aki korábban maga is profi futballista volt. Batllés Ferrando 2006-ban ismerkedett meg a korábbi ferencvárosi kézilabdázóval, Kovács Veronikával, akivel azóta is együtt él. A spanyol ügynök ezért többször is járt Magyarországon, megkedvelte az országot, valamint az FTC-t.

"Számomra az üzlet mellett nagyon erős érzelmi oldala is van ennek a megállapodásnak" – fogalmazott Daniel Roberto Batllés Ferrando. "A párom révén megszerettem a Fradit, borzalmas volt látni, hogy annak idején a másodosztályba száműzték az egyesületet. Ugyanakkor jó megtapasztalni, hogy napjainkban újra fejlődésnek állt a klub. Azt sem akarom elhallgatni, a megállapodást nagyban elősegítette, hogy a Fradi neve a mai napig nagyon jól cseng Spanyolországban. A mi cégünk a Valenciával, a Levantéval, valamint a Real Madriddal áll kapcsolatban, az a célunk, hogy játékosok áramoltatásával, edzőtábor szervezésével segítsük a Fradit. A spanyol foci jelenleg előrébb tart a magyarnál, szeretnénk ezt a tudást átadni, és a magunk eszközeivel segíteni a klubot, hogy újra régi fényében tündököljön."

Exkluzív tartalmakért lájkold Facebook-oldalunkat!