Vágólapra másolva!
A kolozsvári Citynews portál úgy tudja, több más játékos mellett Vass Ádámra sem tart igényt a kolozsvári CFR új edzője, Mircea Rednic.

A portál a CFR Clujnál meghirdetett "nyári nagytakarítás" újabb fejezeteként számol be a keret karcsúsításáról, amely Vass Ádámot is érinti. A híradás azért tekinthető mértékadónak, mert a Citynews portált Pászkány Árpád kolozsvári üzletember tartja fenn, aki egyben a CFR tulajdonosa.

A kevesebb mint egy hónapja szerződtetett Mircea Rednic vezetőedző immár 15 játékost küldött el a kolozsvári keretből, helyettük egyelőre négy új játékost hozott és további két új igazolást tervez.

Vass elküldésének taktikai oka lehet: az új vezetőedző 4-4-2-es felállást játszatna a csapatával, melyben a klasszikus védekező középpályást játszó magyar légiósnak nincsen helye.

Vassnak 2015 júniusáig élő szerződése van a kolozsvári együttesnél, így elképzelhető kölcsönadás és szerződésbontás is, az érintett felek még egyeztetnek. Vass az előző szezonban sérülésekkel küszködött, 15 bajnoki mérkőzésen szerepelt a CFR-ben.