Vágólapra másolva!
Hiába játszott hetven percen át emberelőnyben a Budapest Honvéd, mégis 2-0-s vereséget szenvedett a szerb Vojvodina otthonában. Az Európa Liga-vereség után Marco Rossi vezetőedző nagyon csalódottan nyilatkozott.

Emberelőnyben nőtt a Honvéd-hátrány

Vojvodina-Honvéd 2-0

"Úgy jöttünk ide, hogy jó eredményt érünk el és megfelelő esélyünk maradjon a visszavágóra. Sajnos ez nem sikerült, sok hibát vétettünk, a csapatomból hat-hét játékos tudása alatt teljesített. Még amikor tíz emberre fogyatkoztak a hazaiak, akkor sem találtuk meg a jó megoldásokat" - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján Marco Rossi, a honvéd vezetőedzője.

"Minden tiszteletem a Vojvodináé, mert bár semmi különöset nem csináltak, de azt játszották, amit ilyen helyzetben kell. Azt viszont nagyon jól. Csalódott vagyok. A jó játékos ismérve, hogy az ilyen mentálisan nehéz meccseken is jól teljesít."

A hazaiak mestere, Marko Nikolic elégedetten gratulált tanítványainak.

"Az első huszonöt percben totálisan ellenőriztük a meccset, de a kiállítás után is taktikusan, fegyelmezetten játszottunk. Nagyon elégedett vagyok, hogy nem kaptunk gólt, sőt még növeltük is az előnyünket. Ennek ellenére nehéz mérkőzés vár ránk Kispesten, mert a jelenlegi legjobb budapesti csapat ellen fogunk játszani, akik a biztosan nagyon motiváltak lesznek."