Vágólapra másolva!
Kudarcnak érzem a kiesést - mondta Kondás Elemér, a Debrecen edzője, miután csapata az idegenbeli 2-2 után otthon 3-0-ra kikapott a norvég Strömsgodsettől.

Máris kiselejtezték a magyar focit

Kondás két elkerülhető és egy balszerencsés gólt emlegetett a meccs utáni sajtótájékoztatón: "Jó eredményt értünk el idegenben, jól kezdtük a mai mérkőzést is, adódtak lehetőségeink, de egy szabadrúgás után elkerülhető gólt kaptunk. Sajnos a második góljuk is egy elkerülhető találat volt, szintén egy szabadrúgást követő kavarodás után. Ezt követően próbáltunk offenzívabb játékot játszani, de a harmadik gól, ami a mi szempontunkból szintén balszerencsés körülmények között született, megpecsételte a sorsunkat."

"Szorosabb végeredmény is születhetett volna, de sajnos ma este az üres kapuba sem tudtunk betalálni" - idézte a Nemzeti Sport a szakembert, aki a Duna TV-n úgy fogalmazott: "Koncentrációs hibák miatt nem tudtuk a legnagyobb helyzeteket sem értékesíteni. Kudarcnak érzem a kiesést, Norvégiában jó teljesítményt nyújtottunk, itthon kellett volna hatékonyabban játszanunk."

Ronny Deila, a Strömsgodset vezetőedzője szerint remek védekezésüknek és veszélyes szabadrúgásaiknak köszönhetik, hogy búcsúztatták a DVSC-t.