Vágólapra másolva!
Két edző is kiborult az NB I nyitófordulója után, Pintér Attila a Győr Diósgyőr elleni döntetlenje után mondta meg a magáét, Véber Györgyöt a Mezőkövesd MTK elleni veresége akasztotta ki.

Egy ideig nyugodt mederben folyt a sajtótájékoztató az 1-1-re végződő Győr-Diósgyőr meccs után, mikor Pintér intézett egy kirohanást azok ellen, akik az ő csapatával foglalkoznak.

"Mindenkit arra kérek, hogy a saját csapatával foglalkozzon, hazájukban nevesincs emberek idejönnek, és öt hónap után osztják itt a magyar futballban az észt, én nem kérek belőle, gondolom a többi magyar kolléga sem kér belőle" - fogalmazott, majd a Maccabi Tel-Aviv elleni BL-selejtezős búcsúra utalva elmondta: "Levontuk a következményeket, amelyeket le kellett, és tovább fogjuk építeni a csapatot abból a tapasztalatból, amit szereztünk a két mérkőzés alapján."

Az MTK simán, 3-0-ra verte az újonc Mezőkövesdet, melynek edzője többet remélt a csapatától.

"Lesújtott, amit láttam, jelen állás szerint azoknak lesz igazuk, akik eltemettek bennünket. Cserben hagytak azok az elöl játszók, akiknek húzóembereknek kellene lenniük. Egyszerűen csak pilinckáztak. Örülök, hogy lefújták a mérkőzést, hiszen ha tovább tart, még csúnyább lett volna a vége" - mondta a Nemzeti Sportnak Véber.

"Úgy érzem magam, mint a hülyegyerek az oviban: ügyes vagy, de az igazság az, hogy kaptunk egy hármast és haza lehet menni. Harminc-harmincöt pont kell a bentmaradáshoz, ezt el kell érjük. Tudom, megtámadták a magyar edzőket, hogy mindig azt mondjuk, a felkészülés jól sikerült: hülyét csinálok magamból, én is azt mondom, minden rendben ment. Mert ez az igazság."