Vágólapra másolva!
A Haladás idegenben 1-0-ra legyőzte az MTK-t a labdarúgó NB I harmadik fordulójának nyitómeccsén.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
MTK Budapest - Szombathelyi Haladás 0-1 (0-1)
Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Kassai
MTK Budapest: Groppioni - Nagy T., Kálnoki Kis, Vukmir, Fejes - Vass (Frank, 81.), Poór (Ayub, 81.), Kanta J., Pölöskei Zs., Bese - Pál A. (Horváth P., a szünetben)
Szombathelyi Haladás: Rózsa - Schimmer, Fehér Z., Devecseri, Bosnjak - Ugrai (Szakály A., 65.), Simon Á. (Németh M., 71.), Nagy I. G., Iszlai, Halmosi - Radó (Andorka, 91.)
gólszerző: Ugrai (42.)
sárga lap: Poór (78.), Ayub (95.), illetve Schimmer (48.), Fehér Z. (53.), Simon Á. (62.), Rózsa (88.), Andorka (96.)

A vendégek az első félidő hajrájában, a 42. percben Ugrai Roland góljával szerezték meg a vezetést. A gólpasszt Radó András adta, a Haladás 19 éves tehetségét az egész meccsen nem tudták tartani az MTK-sok. A hosszabbítás is izgalmasra sikeredett, a 95. percben beindult az MTK-pálya locsolóberendezése, a 97. percben pedig a hazaiak előre húzódó kapusa, Federico Groppioni majdnem egyenlített.

A 74. születésnapját pénteken ünneplő MTK-edző, Garami József így értékelt a bajnokit közvetítő Duna TV-nek: "Hibáztunk a gól előtt, a második félidő első 20-25 percében pedig nagy erőket mozgattunk az egyenlítésért. A végén már önveszélyes próbálkozásaink is voltak, sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk."

Artner Tamás: "Gratulálok a csapatomnak, és Garami mesternek is, szeretnék így kinézni 74 évesen, mint most Józsi bácsi. Nehéz sorsolásunk van, de szereztünk eddig négy pontot, erre büszkék vagyunk. Radó Andris óriási értéke a csapatunknak, gólt lőtt, gólpasszt adott, tizenegyest harcolt ki az eddigi három meccsen, jobb formában van, mint tavaly."